tisdag 18 november 2008

Näsduksfodral

De här näsduksfodralen fick följa med på loppisen som var för ett tag sen, men de blev inte sålda. De var många som tyckte att de var fina, men dock för dyra (30 kr!)
De är gjorda efter beskrivningen som Gekko har på sin blogg.

3 kommentarer:

SAINT MARY sa...

Gaaaah vilka skitfina tyger!! Du har ALLTID så fina tyger till allt du syr. Var hittar du dem?

Och helt idiotiskt att folk tycker att fodralen är för dyra. Jag hatar såna där människor som inte riktigt fattar hur mycket tid och pengar det går åt till att pyssla. För ofta vågar man ju inte ens ta betalt för tiden man lagt ned, för då skulle ingen köpa. Ibland kanske man inte ens vågar ta betalt för allt material bara för att man inte vågar riskera att saker inte blir sålda. Önskar att fler människor började pyssla och sy - dels för deras eget välbefinnande men framför allt för att de ska förstå varför hantverk kostar det de kostar. (Blir ju automatiskt dyrare om man inte har barnarbete tex...).

Snygg börs här nedan förresten!

Six Ten sa...

Hej! Tack för att du förstår min frustration över att folk tyckte att det var för dyrt. Det kändes precis som du skrev, att de inte förtod all tid man har lagt ned på sakerna. Om jag hade sänkt priset hade jag i princip skänkt bort allt! Jag ska testa att sälja mina saker på någon marknad istället. Tror att Loppis är "fel" forum.

Jag hittar mina tyger på olika loppisar, hos släktingar eller så köper jag tyger på nätet eller i tygaffärer. Känslan av att hitta ett gammalt tyg och göra något kreativt av det är dock oslagbart =)

SAINT MARY sa...

Ja, marknader kan nog vara lämpligare. Då är det nog mer samma prisklass överlag gissar jag! Står man på loppisar kanske folk utgår från att det ska vara superbilligt (helt idiotiskt men).